Despre Produsele Raypath Ecoclean
Se vorbește din ce în ce mai mult despre protejarea planetei noastre. Uneori puteți avea sentimentul că sunt doar vorbe, că este ceva formal. Credem că va mai trece destul timp până vom vedea reclame pentru necesitatea reciclării și minimalizarea utilizării produselor chimice în locuințe. Ne numărăm printre puținele companii care se străduie să îndrume viitoarele generații către o mai mare responsabilitate față de această planetă, Pământ.
Read More
Folosirea preparatului Entocid în forma solidă
Expertul răspunde întrebările cele mai rar întălnite în legătură de folosirea preparatului Entocid în forma solidă
Read More
Micoriza - sporește puterea sistemului radicular
De Ziua Câmpului Francez, la Olga SRL, în regiunea Vinnytsia, BTU-CENTER a prezentat eficiența câmpului in prezenta produsul său micorizic deja cunoscut-MYCOFRIEND, în noua sa formă - uscat (turbă).
Read More
De ce are nevoie porumbul de micorizare?
Din cauza lipsei de umiditate sau a nutrientilor insuficient, productivitatea porumbului poate scădea cu 20-50% în perioadele prelungite de stres. Una dintre modalitățile de îmbunătățire a rezistenței la stres a porumbului este micorizarea. Micoriza este o simbioză a unei ciuperci și a unei plante, atunci când rădăcinile plantelor acumulează carbohidrați, pe care planta îi împarte cu ciuperca. La rândul său, ciuperca, colonizând rădăcinile, ajută
Read More
Micoriza de  la „BTU-Center”: evaluarea specialistului
A trecut mai bine de un an de când compania „BTU-Center” a prezentat biopreparatul „MYCOFRIEND” - primul produs din gama sa de produse cu ciuperci microscopice Glomus VS, care formează micoriza cu marea majoritate (cu excepția cruciferelor) a plantelor cultivate in Ucraina. Anul acesta, acest segment de produse a fost completat de „MELANORIZ” - al doilea produs micorizant cu proprietăți detoxifiante.
Read More
Showing 1 la 5 of 12 (1 Pages)