DESPRE RAYPATH ECOCLEAN:

Produsele Raypath oferă îngrijire completă pentru corpul Dvs., locuința, birou, mașină chiar și animale de companie.

Expunerea organismului pe termen lung sau în mod repetat la produse de curățenie chimice, poate agrava evoluția și simptomele alergiilor sau ale astmului. În ultimii 100 de ani, numărul alergicilor din Uniunea Europeană a crescut cu 0,5% din populație, și a depășit 40%, iar trendul este în continuare crescător, apar tot mai mulți pacienți cu acest tip de afecțiuni. Este incontestabil faptul că la apariția afecțiunilor alergice are o infuență semnificativă acțiunea mediului în care apare concentrația de alergeni cunoscuți – declanșatori. De aceea este bine să menținem curățenia locu-inței în conformitate cu principiile ecologice ale naturii. Cu tehnica de curățenie RAYPATH Ecoclean curățați eficient toate suprafețele casnice doar cu apă, fără produse de curățenie chimice.

 

FILOSOFIA COMPANIEI RAYPATH ECOCLEAN ESTE CONSTRUITĂ PE 4 PILONI FUNDAMENTALI:

Calitate – vă oferim produse certificate, de înaltă calitate, care îmbină simplitatea și eficiența, cu inovația și unicitatea.

Sănătate – un om sănătos are multe dorințe, unul bolnav are doar una singură. Produsele noastre contribuie la protejarea a ceea ce avem cel mai de preț – sănătatea familiei noastre.

Confort – prin utilizarea produselor noastre nu economisiți doar bani, dar și timp și energie, pe care le puteți dedica familiei, prietenilor sau hobby-urilor Dvs.

Natura – prin utilizarea produselor noastre protejează mediul înconjurător, pentru că prin protejarea planetei, defapt ne protejăm pe noi înșine.

 

AVANTAJELE UTILIZĂRII:

   - curățarea ecologică a gospodăriei fără substanțe chimice

   - tratament eficient și bazat științific asupra tuturor suprafețelor din locuință

   - în armonie cu natura în ceea ce privește sănătatea întregii familii

   - abordare ecologică

   - potrivit pentru alergici, asmatici

   - țesăturile Raypath sunt îmbogățite cu nanotehnologie

   - 4 ani garanție extinsă gratuită

   - durate medie de viață a produselor min. de 10 ani

  

CERTIFICATE DE CALITATE ÎN DOMENIUL ASIGURĂRII SĂNĂTĂȚII:

Raypath Ecoclean

Sorry! Page you are looking can't be found.

Search again what you are looking for