Despre noi

Ne permitem să spunem despre noi, că suntem o echipa de “nebuni” care de-a lungul anilor și-a dorit foarte mult să faca ceva pentru oameni, animale si pentru acest Pământ minunat! Uite așa, Universul ne-a ascultat și ne-a adus împreună din 3 părți ale lumii, iar visurile noastre au devenit obiectivele companiei. Ne–am propus satisfacerea nevoilor urgente ale pieței și a cerințelor consumatorului final în ceea ce privește calitatea și competitivitatea.

Misiunea companiei noastre este dezvoltarea unei rețele de distribuție a produselor microbiologice pe baza de microorganisme, sigure din punct de vedere ecologic si extrem de eficiente în agricultura bio.

Nu numai că furnizăm produse avansate, dar oferim și expertiză și soluții progresive clienților noștri. În acest sens am avut interesul direct de-a încheia parteneriate cu doi dintre cei mai performanți jucători din industria de profil: Grupul ENZIM și BTU-Center Company.

ENZIM Agro este o marcă ucraineană de produse și stimulente biologice pentru protecția plantelor, care foloseste tehnologii moderne pentru a satisface nevoile tuturor culturilor agricole, legumicole, pomi fructiferi, plante ornamentale, precum și pentru agricultura ecologică. 

Сompania ENZIM a fost fondată in august 1970 în orașul Ladyzhyn, Ucraina, pentru a satisface nevoile URSS în preparate biologice și enzimatice. În timpul construcției uzinei, au fost implicați activ specialiști din Franța și Germania, care au furnizat pentru ENZIM echipamente și tehnologii care au fost cu mult înaintea timpului lor. După prăbușirea URSS, fabrica a suferit o profundă modernizare, care a făcut posibilă automatizarea majorității proceselor de producție. Astăzi, fabrica ENZIM este singura mare întreprindere biotehnologică de pe teritoriul spațiului post-sovietic care a păstrat o bază puternică de producție și personal, având peste 200 de specialiști în 3 laboratoare proprii, unde dezvoltă sute de produse bazate pe bacterii vii; producția depășind 4000 de tone anual. Compania a implementat și a certificat sisteme de control al calității internationale ISO 9001: 2015 și ISO 22000: 2005, precum și DSTU ISO 9001: 2015 și DSTU ISO 22000: 2007.

ISO 9001: 2015DSTU ISO 9001: 2015ISO 22000: 2015DSTU ISO 22000: 2015

De asemenea, produsele microbiene dețin certificat ORGANIC STANDARD.

Laboratoare proprii de producție controlează calitatea produselor în toate etapele producției, de la preluarea materiilor prime până la trimiterea produsului finit către client. Datorită unei baze științifice și tehnologice puternice și a unor instalații de producție cu un ciclu complet de producție, inclusiv etapa de sinteză microbiologică, compania este lider în Ucraina și Europa de Est, în producția de enzime și preparate microbiologice utilizate în diferite industrii. De asemenea, este lider în producția unei game largi de produse biologice de înaltă tehnologie pentru industria farmaceutică, industria alimentară, industria ușoară, creșterea animalelor, a păsărilor de curte, precum și produse pentru protecția mediului.

Compania ENZIM oferă soluții integrate pentru companii agricole, atât ferme mari, cât și ferme mici. Departamentul de cercetare și dezvoltare al companiei a dezvoltat și implementat tehnologii unice de sisteme agricole microbiologice (MAStech®) pe baza analizei în decursul multor ani de experiență în UE, America de Sud, SUA și Australia, având o strânsă colaborare cu oamenii de știință din institutele de cercetare de vârf.

La rândul său, BTU-CENTER Company Ucraina, este un producător de vârf, de materii microbiene și enzimatice pentru agricultură. BTU dezvoltă produse pentru protecția plantelor, nutriție, recuperarea solului, produs biologic pentru creșterea bovinelor și altele. Laboratoarele BTU-CENTER au dezvoltat peste 50 de produse biologice, permise în agricultura organică - acest lucru este confirmat de certificatul ORGANIC STANDARD (recunoscut în UE). Compania BTU-CENTER este singura companie ucraineană recunoscută de Asociația Internațională a Producătorilor de Biocontrol, Elveția

Organic Standard EN All Products 1Organic Standard EN All Products 2Organic Standard EN All Products 3Organic Standard EN All Products 4

Solul fertil, recolta sănătoasă și bogată sunt obiective importante ale BTU-CENTER; astfel, agronomi cu înaltă calificare, biotehnologi, cei mai buni biochimiști ai țării lucrează pentru a le aduce la viață. Agronomii BTU oferă consultanță gratuită și dacă este necesar, dezvoltă tehnologii de cultivare, luând în considerare toate caracteristicile fermei.

Capacitatea de productie BTU-CENTER poate depăși 10.000 de tone de produse biologice pe an. Peste 3 milioane ha de teren arabil sunt tratate cu produse BTU-CENTER.

harta btu centerparteneri btu

BTU-CENTER posedă propriul parc de producție, logistică și un departament de cercetare și dezvoltare - Institutul de biotehnologie aplicată. 

BTU exportă deja în 12 țări din întreaga lume, prin Bioculturi și în România; aflându-se în tratative cu alte 20 de țări. Potențialul de creștere și interes este maxim în contextul în care directivele Uniunii Europene impun că până în 2030 suprafețele cultivate ecologic să crească până la 25% din totalul terenurilor agricole. În present, România deține 2-3% teren pe care se produce bio.

Instagram