Intoducere

Bioculturi.ro este deținut de SC ECO CULTURI SRL , înregistrat la Registrul Comerțului cu nr. J/05/298/2000 și având Codul Unic de Înregistrare: RO 12854961. Utilizarea site-ului prezent, ceea ce include vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.Bioculturi.ro sau Bioculturi.ro, cum va fi denumit în continuare, implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Este indicată citirea termenilor și condițiilor în prealabil. SC.ECO CULTURI SRL   își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

 

1.       Accesul la informațiile de pe site

 

SC ECO CULTURI SRL  oferă oricărui utilizator acces limitat, în interes personal, pe site-ul Bioculturi.ro și nu îi acordă dreptul de a se folosi de conținuțului site-ului, de a descărca sau de a aduce modificări parțiale sau integrale site-ului, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alt mod, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC ECO CULTURI SRL  fără acordul prealabil scris al acesteia. Doar după ce beneficiați de acordul nostru în scris aveți un drept limitat, ne-exclusiv și revocabil de a crea o legatură web (link) către oricare dintre paginile site-ului Bioculturi.ro, cu condiția de a nu aduce prejudicii de orice fel pentru SC ECO CULTURI SRL  sau oricăruia dintre partenerii noștri.

 

2.       Comunicarea electronică

 

Atunci când comunicați cu noi electronic sau sub orice altă formă vă dați automat acordul că toate aceste comunicări: email-uri, note, convenții, newslettere, știri, sau orice alt tip de informații pe care noi le furnizăm electronic, satisfac toate cerințele legislației naționale și europene. Acordul dumneavoastră de a comunica cu noi pe această cale, fie că numai primiți aceste informații sau și în cazul în care dumneavoastră ne trimiteți informații pe cale electronică, reprezintă un accept echivalent cu semnatura olografă pe orice document fizic, ca și cum aceste informații ar fi tiparite pe un suport fizic, în scris. Dumneavoastră și SC ECO CULTURI SRL  de asemenea, sunteți de acord să respectați întocmai cele comunicate pe cale electronică, punând folosirea acestor comunicări sub incidența prezentului document numit Termeni și condiții.

 

 

 

3.       Dreptul de autor

 

Întregul conținut al site-ului Bioculturi.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea SC ECO CULTURI SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Utilizarea fără acordul scris al SC ECO CULTURI SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Se permite folosirea site-ului Bioculturi.ro numai în limitele meționate în articolul 1 al prezentului document.

 

În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să o raportați la adresa de email contact@bioculturi.ro .

 

4.       Despre produse și servicii

 

SC ECO CULTURI SRL nu oferă nici o garanție, în mod expres sau implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fara limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea și ținerea la zi a conținutului, materialele sau produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod. Conținutul Bioculturi.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în strânsă colaborare cu reprezentanții furnizorilor respectivi în România. Din acest motiv, SC ECO CULTURI SRL  nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate în site-ul Bioculturi.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecarei marci. SC ECO CULTURI SRL  și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Produsele și serviciile sunt oferite "așa cum sunt" și în limita stocului disponibil. Din acest motiv, SC ECO CULTURI SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a distribuitorului.

 

 

 

 

 

 

 

5.       Despre prețuri

 

Prețurile prezentate includ TVA (19%) și nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site altfel. Prețul de achiziție tipărit pe factura finală va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă, sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției. Nu există limită minimă de preț pentru a efectua o comandă. În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea prețuri greșite pe site, stabilite în mod eronat de către sistemul nostru informatic. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții noștri de vânzări. Dacă prețul real al produsului este mai ridicat decat prețul afișat pe site, consultanții noștri de vânzări sunt îndreptățiți să vă satisfacă cererea de a vă livra produsul la prețul publicat pe site numai în măsura în care vom putea face acest lucru, dupa cum și dumneavoastră sunteți îndreptățit să refuzați comanda respectivă. În cazul în care prețul real este mai mic decat prețul publicat pe site, iar dumneavoastră ați achitat prețul în avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferența vă va fi returnată dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tărziu de 14 de zile de la data primirii produsului. Ne rezervam dreptul de a nu onora o comanda daca din cauza unei erori tehnice, pretul final de vanzare al unui produs din comanda este intr-atat de disproportionat fata de pretul anterior al respectivului produs incat pretul este derizoriu. Vom anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

 

6.       Despre stocuri

 

Toate stocurile se actualizează automat cel puțin o data pe zi. Ne rezervăm dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă, nu este în stoc, nu se mai fabrică, sau din orice alt motiv care poate duce la imposibilitatea livrării.

 

7.       Despre livrare

 

Livrarea produselor se face oriunde în România. SC ECO CULTURI SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Costul transportului va fi suportat de către cumparator, daca nu este specificat altfel, iar acesta va fi adus la cunoștiința clientului în momentul confirmării comenzii. Costul transportului nu va fi restituit în cazul returnării produselor. SC ECO CULTURI SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC ECO CULTURI SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de SC ECO CULTURI SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de  SC ECO CULTURI SRL de la acest client. Acest lucru se aplică și în cazul returnării produselor.

 

8.       Despre plată

 

Plata produselor comandate conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. SC ECO CULTURI SRL își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin transfer bancar sau prin ordin de plata; dovada plății trebuie trimisă la adresa de e-mail contact@bioculturi.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul SC ECO CULTURI SRL . Plata în avans se consideră și plata cu ajutorul carții de credit online. In acest caz  SC ECO CULTURI SRL va solicita procesatorului de plați electronice confirmarea securității și a validității tranzacției și va efectua verificări suplimentare acolo unde este cazul, înainte de livrarea produselor. Această verificare putând duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

9.       Returnarea produselor

 

Bioculturi.ro oferă pentru toate produsele comercializate pe site Garanția Returnării fără probleme timp de 14 de zile de la data achiziționării produsului. Datorita faptului ca produsele comercializate www.bioculturi.ro , sunt organisme vii , care necesita o pastrare in conditii speciale de temperatura si ambalare , returul produselor este acceptat doar in situatia in care ambalajul este la fel ca si in momentul livrarii (receptionarii) lui. Produsele care prezinta ambalaje umflate, gaurite, deteriorate , nu vor fi primite inapoi , deci nu vor putea fi returnate.

Va trebui sa suportați costul direct al returnării produselor.

 

10.   Linkuri către alte site-uri, server, browser

 

Site-ul Bioculturi.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea  SC ECO CULTURI SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site, indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări. SC ECO CULTURI SRL nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Bioculturi.ro.

 

 

 

 

 

 

11.   Termeni de utilizare a newsletter-ului

 

Abonarea și dezabonarea de la newsletterul distribuit de către site-ul Bioculturi.ro este gratuită și voluntară, implicând acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională. Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului , iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea Confidențialitate de mai jos. SC ECO CULTURI SRL deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site (vezi articolele 1 si 3), în concordanță cu prevederile acestui document. Abonații newsletter-ului Bioculturi.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului Bioculturi.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului document. În acest context, SC ECO CULTURI SRL  nu poate fi făcut răspunzator sub nici o formă de acțiunile abonaților săi. Ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, după o notificare în prealabil  sau  fără o notificare în prealabil, despre această intenție, dacă avem orice fel de motiv pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

 

12.   Dreptul de returnare a produselor

 

Clientul are dreptul de a notifica în scris SC ECO CULTURI SRL că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile și fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportând cheltuielile de expediție conform legii române. Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru către client sau pentru care a fost facută proba. Pentru returnarea produselor va rugăm să ne trimiteți un mail la adresa contact@bioculturi.ro .

 

 

 

 

 

 

 

13.   Dispoziții finale

 

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe Biocuturi.ro, sau de informațiile prezentate pe acest site, și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 14 de zile lucratoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului Bioculturi.ro, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

 

14.   Confidențialitate

 

Respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clientilor și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienților către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale cu privire la acest magazin. Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor teți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinuțe prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicațiilor electronice avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin poștă pe adresa societății noastre.

 

Bioculturi.ro conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastră de contact pe care le-ați înregistrat, unele aspecte de care sunteți interesat, incluzând noile informații despre produse și servicii lansate. De asemenea puteți să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând, trimitând un email la adresa contact@bioculturi.ro .

Instagram